Μόσχα προς Κέρι: Δεν μπορείτε να αποκλείσετε τη Ρωσία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μόσχα προς Κέρι: Δεν μπορείτε να αποκλείσετε τη Ρωσία

23:35 | 2/3/14
“Είναι αδύνατον να αποκλειστεί η Ρωσία” απάντησε στις προειδοποιήσεις του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι περί οικονομικού αποκλεισμού o πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας, Αλεξέι Πουσκόφ...

Μιλώντας στο πρακτορείο Interfax, ο Πουσκόφ δήλωσε πως ενδεχόμενες προσπάθειες της Δύσης να αποκλείσουν τη Ρωσία «θα είναι καταδικασμένες».

“Ανάλογες ενέργειες δεν είναι παραγωγικές” τόνισε ο ρώσος αξιωματούχος, σχολιάζοντας ότι πέραν των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ υπάρχουν και άλλες χώρες, οι οποίες δεν έχουν πάρει ανοιχτά θέση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

“Δεν έχουν γίνει γνωστές oι θέσεις μεγάλης μερίδας χωρών, εκ των οποίων και σημαντικές χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία και άλλες σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε η Ρωσία” σημείωσε ο Πουσκόφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποίησε μέσω του αμερικανικού δικτύου CBC τη Ρωσία ότι θα μπορούσε να «εκδιωχθεί» από την Ομάδα των Οκτώ πιο ανεπτυγμένων εθνών λόγω της στάσης της στην Ουκρανία και να τής επιβληθούν οικονομικές κυρώσεις.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών