Καταλυτικός ο ρόλος του μάνατζμεντ στην ευρωπαϊκή οικονομία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καταλυτικός ο ρόλος του μάνατζμεντ στην ευρωπαϊκή οικονομία

10:39 | 15/4/14
Θέματα όπως το παρόν και το μέλλον των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, η δικτύωση (networking) ως εργαλείο ανάπτυξης στην Ευρώπη, οι νέες απαιτήσεις διοίκησης και επιχειρηματικότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και τα θέματα της Καινοτομίας, Παραγωγικότητας, Αριστείας και Βιωσιμότητας τέθηκαν επί τάπητος στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ και της European Management Association, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, τόνισε ότι αυτή ήταν μια μεγάλη μέρα για το ευρωπαϊκό μάνατζμεντ, αφού όλοι οι οργανισμοί που το εκπροσωπούν βρέθηκαν μαζί, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: ότι οι ευρωπαίοι μάνατζερ έχουν τη διάθεση, τη θέληση και τη γνώση να βοηθήσουν την Ευρώπη να λύσει τα σοβαρά της προβλήματα.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, ανέφερε ότι θα πρέπει να στραφούμε στην αναζήτηση προϊόντων τα οποία θα ενσωματώνουν καινοτομία και ποιότητα ώστε να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ο κ. John Heap, Πρόεδρος της ΕΑΝPC (Ευρωπαϊκή Ένωση των Εθνικών Κέντρων Παραγωγικότητας) αφού θύμισε στους συνέδρους ότι οι κυβερνήσεις δεν αυξάνουν τον πλούτο, απλώς τον αναδιανέμουν μέσω της φορολογικής πολιτικής - η αύξηση του πλούτου είναι έργο των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα - ευχήθηκε το συνέδριο να αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά για να γίνει ο κόσμος καλύτερος, να είναι σε θέση να δημιουργήσει πλούτο, και να κατανοήσει πώς ο πλούτος πρέπει να οδηγεί σε κοινωνικά δίκαιες, περιβαλλοντικά ανεκτές και οικονομικά επιτυχημένες οργανώσεις και κράτη.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών