Τον πρωθυπουργό στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τον πρωθυπουργό στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ

08:52 | 4/4/14
Τον πρωθυπουργό επιδιώκει να στοχοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά και να συμβάλει στην γρήγορη αποσταθεροποίηση του ΠΑΣΟΚ, που εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης...

Η Κουμουνδούρου, χθες, μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Παναγιώτη Λαφαζάνη ζήτησε εκλογές, εμμένει στην παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ επιζητεί να φέρει στη Βουλή τον Αντώνη Σαμαρά σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το σκάνδαλο Μπαλτάκου.

Στόχος η ταύτιση του πρωθυπουργού με ακροδεξιά στοιχεία που υπάρχουν στη ΝΔ και η αποδυνάμωση της κυβέρνησης, καθώς – όπως εκτιμά – ένα μεγάλο τμήμα του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αποδεχτεί πλέον τη συμπόρευση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στην Κουμουνδούρου μάλιστα επισημαίνουν τις χθεσινές δηλώσεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου που περιορίζει το θέμα Μπαλτάκου σε προσωπικές ευθύνες μόνο του έως τώρα γραμματέα της κυβέρνησης, κάτι που όπως υπογραμμίζουν δεν πράττει ούτε ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Τονίζουν δε με έμφαση ότι ο Τ. Μπαλτάκος δεν αποπέμφθηκε, αλλά του δόθηκε η πολυτέλεια της παραίτησης, γεγονός που το ερμηνεύουν ως απόρροια των προσωπικών του σχέσεων με τον πρωθυπουργό, που πιθανόν εξακολουθούν να παραμένουν καλές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει να συζητηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα Μπαλτάκου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Παλέρμο της Σικελίας, καθώς στην Ιταλία οριστικοποιείται η ίδρυση κόμματος που θα κατέλθει στις εκλογές, γνωστού στην γειτονική μας χώρα ως «Λίστα Τσίπρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η νίκη του κόμματός του στις κάλπες θα αποτελεί την πρώτη νίκη της αριστεράς και θα αποτελεί την απαρχή για την αντιμετώπιση της λιτότητας στην Ευρώπη.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως οργανικό μέρος του κατεστημένου τη Χρυσή Αυγή κι τα υπόλοιπα νεοναζιστικά κινήματα στην Ευρώπη, ενώ κατέθεσε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μεταναστών.
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών