Κεφαλογιάννης: Περάσαμε την κρίση πιο δύσκολα απ’ ότι έπρεπε | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κεφαλογιάννης: Περάσαμε την κρίση πιο δύσκολα απ’ ότι έπρεπε

11:37 | 5/5/14
Την 8η Περιφερειακή έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» η οποία λαμβάνει χώρα στην Τρίπολη επισκέφθηκε κλιμάκιο ευρωβουλευτών της ΝΔ...

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε το περίπτερο του ραδιοφωνικού σταθμού "Αρκαδία 93.8" και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών.

«Βρισκόμαστε ένα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με την κ. Ράπτη την συνάδελφο μου και την κ. Καλαντζάκου σε όλη την Πελοπόννησο αυτές τις μέρες για το θέμα τον Ευρωεκλογών. Οι ευρωεκλογές αυτήν την φορά έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση. Σχετίζεται πάρα πολύ το πέρασμα από την κρίση που ζει σήμερα ο ελληνικός λαός και τον έχει οδηγήσει να ξεπεράσει τα όρια του. Έχει ευρωπαϊκό πρόσημο η επίλυση του Ελληνικού προβλήματος.

Άρα πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα θέματα των ευρωεκλογών. Νομίζουμε ότι οι ενημερωμένοι πολίτες είναι καλύτεροι πολίτες. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο στην Ελλάδα που με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει σταθεροποιείται η κατάσταση σήμερα, αλλά αυτή η σταθεροποίηση να πάει και στα ελληνικά νοικοκυριά».

Και πρόσθεσε: «Επίσης, χρειάζονται και τεράστιες αλλαγές σε ευρωπαϊκό επίπεδο μιας και η Ευρώπη παρουσίασε τεράστια ελλείμματα το τελευταίο διάστημα και έτσι την κρίση την περάσαμε πολύ πιο δύσκολα από ότι θα μπορούσαμε να την περάσουμε. Άρα χρειάζονται ανατροπές γενικότερες και σε Ευρωπαϊκό και σε Ελληνικό επίπεδο. Πιστεύω πως ο κόσμος καταλαβαίνει πως αυτές οι Ευρωεκλογές είναι τελείως διαφορετικές.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να έχουμε κάποια οφέλη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτά μεταφράζονται για την Ελλάδα από την ημέρα της ένταξης σε 100 δισεκατομμύρια ευρώ θετικά για την Ελλάδα, περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ για τους Αγρότες αλλά τώρα οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι δομικές διότι περνάμε την κρίση επειδή η Ευρώπη δεν έχει τα εργαλεία ώστε να βοηθήσει τους λαούς να περάσουν την κρίση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν και σε οικονομικό επίπεδο και αυτό ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αποχή από ότι υπήρχε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Έχουν πολύ σημαντικό πολιτικό πρόσημο αυτές οι εκλογές και νομίζουμε πως ένα μεγάλο κομμάτι της επίλυσης του προβλήματός μας διατίθεται στους ευρωπαϊκούς σταθμούς».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών