Παφίλης: Ο χαρακτήρας των εκλογών είναι πολιτικός | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παφίλης: Ο χαρακτήρας των εκλογών είναι πολιτικός

12:50 | 7/5/14
Στο διακύβευμα της εκλογής Περιφερειάρχη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον realfm, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης...

«Εμείς δεν μιλάμε για δημοψήφισμα, ούτε έχουμε πει για δημοψήφισμα. Ωστόσο, ο χαρακτήρας των εκλογών είναι πολιτικός και ξέρετε θα πω κάτι που δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Από το τελευταίο μικρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος, ο δημότης, έως το μεγαλύτερο, εξαρτάται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την πολιτική της κυβέρνησης την οποία υλοποιούν κατά γράμμα θα έλεγα όλα αυτά τα χρόνια με ακρίβεια οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, είτε στη Ν.Δ., είτε στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το ΚΚΕ.

Και πρόσθεσε: «Επομένως, εξ αντικειμένου έχουν πολιτικό χαρακτήρα οι εκλογές και ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει με πολιτικά κριτήρια και όχι με διάφορες λογικές των ικανών, των νοικοκυραίων και τα λοιπά. Γιατί ξέρετε, ικανοί και νοικοκυραίοι υπάρχουν παντού το θέμα είναι ποια πολιτική υλοποιούν».

Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε στον realfm:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών