Πράσινη εμπλοκή στις λαϊκές αγορές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πράσινη εμπλοκή στις λαϊκές αγορές

20:16 | 5/5/14
Πίσω κάνει το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των λαϊκών αγορών, αντιδρώντας αίφνης στην προωθούμενη μέθοδο των κληρώσεων, στην οποία πάντως είχε συμφωνήσει τις προηγούμενες μέρες, αλλά και στον διαχωρισμό παραγωγών και εμπόρων.

Τελευταία μέρα συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, διεμήνυσε ξαφνικά, ότι μετά από διαβουλεύσεις με σχετικούς φορείς, το κόμμα του δεν προτίθεται να στηρίξει την διάταξης για κληρώσεις, αλλά μόνο για τις αδιάθετες θέσεις, παραπέμποντας ουσιαστικά στο 2015, καθώς και ότι διαφωνεί με τον διαχωρισμό παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, αλλάζοντας τα δεδομένα, αφού με τη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο δεν περνάει, αν δεν …αλλάξει.

Στο μεταξύ, αναταραχή προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή μία τροπολογία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τους βοσκότοπους που θέλησε να παρουσιάσει ο παριστάμενος υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός, δέχθηκε την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, της συναδέλφου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου και της βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, που κατήγγειλαν τη διαδικασία ως αντικοινοβουλευτική τη διαδικασία και ζητούσαν την απόσυρση της ρύθμισης.

Δεν άργησαν να εμπλεκούν και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τον Μιχάλη Κασσή να ζητά από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να σταματήσουν να μιλούν συνέχεια και να βγουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο. «Ντροπή» είπε η Ραχήλ Μακρή για να πάρει την απάντηση από τον Δάνη Τζαμτζή «εσύ να ντρέπεσαι».

«Μάθατε να κινείστε μόνον μεταξύ Συντάγματος και Κολωνακίου», είπε ο κ.Κασσής, σημειώνοντας ότι η τροπολογία λύνει μεγάλο πρόβλημα με τους βοσκότοπους και τις ενισχύσεις των παραγωγών. «Έχετε μεσάνυχτα. Αυτό το προνόμιο να φωνάζετε εδώ μέσα δεν το έχετε μόνο εσείς», είπε…

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών