Σκληρό «πρέσινγκ» του Μαξίμου στον ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σκληρό «πρέσινγκ» του Μαξίμου στον ΣΥΡΙΖΑ

08:40 | 12/5/14
Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός έξι ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών...

Οι δηλώσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περνούν από μικροσκόπιο και οι απαντήσεις τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο όσο και την εκπρόσωπο του κόμματος είναι άμεσες. «Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο» σημειώνουν συνεργάτες του Α. Σαμαρά.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες δημιουργούν σύγχυση και φόβο στους πολίτες με τελευταία την πρόταση του Μ. Γλέζου που έκανε λόγο για αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό.

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε και για τη «Νέα Ελλάδα» ένα σύνθημα που ήταν η σημαία για τη ΝΔ και τώρα το χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «πανικό του ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωσε «ενώ το υιοθέτησαν, δεν μπορούν να υιοθετήσουν το όραμα και την τακτική και τη στρατηγική και το σχέδιο και τις συγκεκριμένες ιδέες, που έχουμε εμείς για να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση για πάντα»

«Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι μπαξές. Όταν ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Βήμα Fm.

Τα μεγάλα ποσοστά των αναποφάσιστων και της αποχής κάνουν τον Α. Σαμαρά σε κάθε δημόσια εμφάνιση του να ζητά από τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες τονίζοντας ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η χαλαρότητα. «Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη» τόνισε χαρακτηριστικά στην πρώτη προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και σήμερα το απόγευμα που θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Λαμία. Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα κλιμακώνει την επίθεση του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ καθώς στόχος είναι από την μία η συσπείρωση των «γαλάζιων» και από την άλλη να βάλει φρένο στις διαρροές προς τα δεξιά.

Ο πρωθυπουργός εκτός από την επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών