Συναντήσεις κορυφής για τον αρχηγό της συριακής αντιπολίτευσης στις ΗΠΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συναντήσεις κορυφής για τον αρχηγό της συριακής αντιπολίτευσης στις ΗΠΑ

23:40 | 6/5/14
Συνάντηση με τον ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης Άχμαντ Τζάρμπα θα έχει εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού στις ΗΠΑ που αρχίζει αύριο Τετάρτη, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο αμερικανό αξιωματιούχο.

Η μη κατονομασμένη πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία της συνάντησης, καθώς ο κ. Ομπάμα θα βρίσκεται εκτός Ουάσιγκτον την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφού θα ταξιδέψει στο Αρκάνσας και την Καλιφόρνια.

Το γραφείο του κ. Τζάρμπα είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι το στέλεχος της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει αύριο μια επίσκεψη στις ΗΠΑ, κυρίως για να ζητήσει από την κυβέρνηση Ομπάμα να χορηγήσει τεχνολογικά προηγμένα όπλα στους αντάρτες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τζάρμπα θα συναντηθεί στην Ουάσιγκτον με τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, τη σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Σούζαν Ράις, στελέχη του Κογκρέσου και της Γερουσίας, όπως και τους ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού κόμματος.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών