ΗSBC Premier: Παγκοσμίου επιπέδου τραπεζικές υπηρεσίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΗSBC Premier: Παγκοσμίου επιπέδου τραπεζικές υπηρεσίες

12:30 | 16/6/14
Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Μarketing της HSBC, μιλά για την πρωτοποριακή -σε παγκόσμιο επίπεδο- υπηρεσία Premier...

Ποια είναι η τοποθέτηση της HSBC στον τομέα του Wealth Management, στο διεθνές και εγχώριο ανταγωνιστικό περιβάλλον;

Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια οικονομία έχουν κάνει τους πελάτες ιδιαίτερα προσεκτικούς ως προς την επιλογή του Τραπεζικού ιδρύματος, στο οποίο θα εμπιστευτούν τη διαχείριση της περιουσίας τους.

Η HSBC ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα ενός Ομίλου που κατατάσσεται στους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας παγκοσμίως.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην HSBC επιδιώκουμε -μέσω της αποκλειστικής διεθνούς υπηρεσίας Premier- να συνδεθούμε άρρηκτα στη συνείδηση του τραπεζικού κοινού με το Wealth Management.

Επιδιώκουμε οι πελάτες μας να μας θεωρούν τους καλύτερους στη Διαχείριση της Περιουσίας τους κάτι που πιστεύω ότι έχουμε χτίσει με σταθερά βήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εκμεταλλεύονται επενδυτικές ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όποια χώρα και αν κατοικούν.

Μέσα από ένα δυναμικό διεθνές προϊοντικό μίγμα, εστιάζουμε πάντα στην κάλυψη των αναγκών της σημαντικότερης οικονομίας για τους πελάτες μας, της «Προσωπικής τους Οικονομίας».

Κύριος άξονας του Premier είναι, μέσα από αυτό που στην HSBC αποκαλούμε «Προσωπική Οικονομία» του πελάτη, η προσφορά μιας σειράς υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν ανάγκες για τις σημαντικές πτυχές της ζωής του, δηλαδή την οικογένεια, την καριέρα, το σπίτι και τις εμπειρίες που επιθυμεί να αποκτήσει.

Στην HSBC είμαστε σε θέση, μέσω των εργαλείων Wealth Management που διαθέτουμε, να πραγματοποιούμε αναλυτικό Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για τους πελάτες μας, να ανακαλύπτουμε τις ανάγκες τους και να τους καθοδηγούμε σε εξατομικευμένες επενδυτικές λύσεις με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις φιλοδοξίες τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την υπηρεσία HSBC Premier και σε ποιους απευθύνεται;

Η HSBC είναι μια διεθνής τράπεζα με 6.300 σημεία εξυπηρέτησης σε 75 χώρες και πάνω από 54 εκατομμύρια πελάτες γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό συγκριτικών πλεονεκτημάτων στους Premier πελάτες της.

Η υπηρεσία Premier είναι βασισμένη στην τεχνογνωσία μας σε θέματα αγορών και διαχείρισης περιουσίας και απευθύνεται σε εκείνους που απαιτούν προσωποποιημένη προσέγγιση και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης για την κάλυψη κάθε τραπεζικής τους ανάγκης, από την απλούστερη έως την πιο σύνθετη.

Η φιλοσοφία της υπηρεσίας Premier, είναι βαθιά πελατοκεντρική καθώς, για εμάς στην HSBC, οι πραγματικές ανάγκες των πελατών μας αποτελούν έμπνευση για τη συνεχή βελτίωση των τραπεζικών υπηρεσιών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι πελάτες της υπηρεσίας Premier απολαμβάνουν άμεση ενημέρωση για τις επενδυτικές ευκαιρίες και για τις δυνατότητες αξιοποίησής τους, με την υποστήριξη εξειδικευμένου Προσωπικού Τραπεζικού Συμβούλου, ο οποίος ξεκινάει τη σχέση του με τον πελάτη από την πρώτη μέρα που ανοίγει λογαριασμό στην τράπεζα και βρίσκεται πάντα δίπλα του για να του προτείνει εξατομικευμένες λύσεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι Premier πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα επιλογής μέσα από ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων τόσο από τις αναπτυγμένες όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως και από όλα τα επίπεδα διαβαθμίσεων κινδύνου ανάλογα με τις ανάγκες τους, πάντα με προνομιακή τιμολόγηση.

Τέλος, τα προνόμια Premier δεν σταματούν μόνο στους πελάτες αλλά μεταφέρονται και στην οικογένειά τους, εξασφαλίζοντας παροχές στα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Global View και Global Transfers είναι δύο υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά από την HSBC και αποτελούν για το ελληνικό κοινό το διαβατήριο για το διεθνές τραπεζικό περιβάλλον. Πείτε μας περισσότερα για αυτές.

Ανάμεσα στα προνόμια που παρέχουμε στους Premier πελάτες μας ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες Global View και Global Transfers, που αξιοποιούν τη διεθνή υποδομή και τεχνογνωσία του Ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, με το Global View και το Global Transfers, οι Premier πελάτες μας μπορούν να ανοίγουν, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν στην HSBC σε όποια χώρα του κόσμου η Τράπεζα έχει παρουσία και να μεταφέρουν από τον υπολογιστή τους χρήματα όποτε και όπου τα έχουν ανάγκη, χωρίς χρέωση.

Πρόκειται δηλαδή για δυο ιδιαίτερα πολύτιμα εργαλεία στα χέρια όσων ακολουθούν τις νέες τάσεις και αναζητούν ευκαιρίες και λύσεις στις παγκόσμιες αγορές, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις αλλά με υψηλή ασφάλεια, ταχύτητα και αμεσότητα.

Θα ήθελα, μάλιστα, να τονίσω ότι τo Global View σε συνδυασμό με το Global Transfers, είναι δύο πρωτοποριακές υπηρεσίες που οι πελάτες μπορούν να βρουν αποκλειστικά στην HSBC.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών