Οι «μυστικές συναντήσεις» του Βενιζέλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Οι «μυστικές συναντήσεις» του Βενιζέλου

08:37 | 16/6/14
Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με στόχο την ομαλή και συντεταγμένη πορεία ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος το φθινόπωρο.

Μεταξύ των στελεχών που συνάντησε ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων μάλλον υπήρξαν θετικά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως σημειώνει στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, «στο εξής τον Πρόεδρο απέμεινε να αμφισβητεί μόνο ο… Θάνος Μωραΐτης!».


Οι κορυφαίοι στην Πολιτική Επιτροπή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει του Συνεδρίου, θα ανακοινώσει εντός της εβδομάδας δυο επιτροπές.

Την Πολιτική Επιτροπή, που θα οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριο και στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη, μεταξύ των οποίων Κ. Σκανδαλίδης, Φ. Γεννηματά, Μ. Χρυσοχοΐδης, Φ. Σαχινίδης και φυσικά όλα τα στελέχη του «βενιζελικού μπλοκ», όπως Π. Κουκουλόπουλος, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Δημ. Καρύδης και άλλοι.

Και την Οργανωτική Επιτροπή, υπό την ευθύνη του Γραμματέα του κόμματος, που θα αναλάβει τη -δύσκολη- οργανωτική δουλειά του Συνεδρίου.


Η Επιτροπή για την Ελιά

Υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα συνεδριάζει η Επιτροπή για τον διάλογο για την κεντροαριστερά και το Συνέδριο της Ελιάς.

Στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Ηλίας Μόσιαλος, Παντελής Καψής, Νίκος Μπίστης, οι εκπρόσωποι των κινήσεων και άλλα στελέχη, ενώ από το ΠΑΣΟΚ νεαρότερα πρόσωπα όπως ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Αθηνά Δρέττα κ.α.


Η συνάντηση με τους «πράσινους» υπουργούς

Από το πρωί σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος συναντάται με τα «πράσινα» μέλη της κυβέρνησης.  Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα ζητήσει τον καλύτερο δυνατό συντονισμό μεταξύ τους, ενώ θα γίνει και συζήτηση για τις αρμοδιότητες, θέμα που αποτελεί μεγάλο σημείο τριβής μετά τον ανασχηματισμό.


Πρωτόπαπας και Ρήγας

Ο Χρ. Πρωτόπαπας και ο Γραμματέας της ΚΟ, Π. Ρήγας θα έχουν την ευθύνη των συναντήσεων και των συζητήσεων με την κυβέρνηση. Συναντήσεις για τις οποίες την ευθύνη από το Μέγαρο Μαξίμου έχει, ως γνωστόν, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.


Ο Δημ. Καρύδης

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Δημ. Καρύδης αναμένεται να αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου, θέση που «χηρεύει» μετά την υπουργοποίηση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου.

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Πηγή: real.gr


Διαβάστε επίσης το άρθρο:





Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών