Οι υποψίες για υποκλοπές άναψαν «φωτιές» (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Οι υποψίες για υποκλοπές άναψαν «φωτιές» (video)

08:46 | 23/6/14
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόσο από το βήμα της Κ.Ε όσο και σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό άφησε να εννοηθεί ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του και χαρακτήρισε «αδίστακτη» την κυβέρνηση.

«Το τελευταίο διάστημα και κατά την περίοδο των ευρωεκλογών υπήρχε μια τεράστια δυσκολία να επικοινωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα. Παρότι υπήρχε σήμα, έπεφτε η γραμμή, δεν με άκουγε και δεν τον άκουγα. Συνέβαινε και στα δύο κινητά τηλέφωνα μου και σε συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία».



Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «αστεία» τα όσα υποστήριξε ο Π. Σκουρλέτης και σημείωσε πως με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε την κυβέρνηση.



Στο θέμα παρενέβη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλιας ο οποίος κάλεσε τον Π. Σκουρλέτη στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν το θέμα αλλά και να του παραθέσει τα όποια στοιχεία έχει.



Στις 6 Οκτωβρίου του 2013 η Realnews είχε φέρει στην δημοσιότητα τις υποψίες που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του ίδιου του Α. Τσίπρα αλλά και κορυφαίων στελεχών του κόμματος.

Ο Α. Τσίπρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Β. Σκουρή προχώρησε στις αποκαλύψεις αυτές κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών