Στην Κρήτη Σαμαράς και Λι Κετσιάνγκ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στην Κρήτη Σαμαράς και Λι Κετσιάνγκ

19:00 | 20/6/14
Έφτασε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο ο Κινέζος πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, η πτήση του να πάτησε στο αεροδρόμιο στις 6.20 το απόγευμα με το αεροπλάνο να μεταφέρει τον Κινέζο πρωθυπουργό με την σύζυγό του και μία πολυμελής αντιπροσωπεία από τη Κίνα.


Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται μετά της συζύγου του στο Ηράκλειο το Σάββατο το πρωί ενώ στη Κρήτη θα βρεθούν μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας.


Το πρόγραμμα

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα για τον ηγέτη της Κίνας για την ημέρα του Σαββάτου. Το πρωί θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη ενώ αμέσως μετά, μαζί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά ο κ. Λι Κετσιάνγκ θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα βρεθούν στο αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου – που για εκείνη την ώρα θα είναι κλειστό για το κοινό – και αναμένεται να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνιά του παρουσία της υπουργού Τουρισμού και του υπουργού Πολιτισμού.


«Αστακός» το Ηράκλειο

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται από νωρίς στο Ηράκλειο προκειμένου να μην υπάρχουν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του ηγέτη της Κίνας στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέτρα για την ασφάλεια της παραμονής του κ. Λι Κετσιάνγκ έχει συμβάλει εκτός από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων από την Αθήνα αλλά και άνδρες της προσωπικής φρουράς τόσο του Κινέζου πρωθυπουργού όσο και του Αντώνη Σαμαρά.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών