Αναζητούνται εμβληματικά στελέχη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αναζητούνται εμβληματικά στελέχη

09:11 | 16/7/14
Εμβληματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της υπόλοιπης κεντροαριστεράς αναζητούνται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να στελεχώσουν την Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Με τα στελέχη αυτά θα επικοινωνήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πιο έμπιστοι σε αυτόν άνθρωποι, καθώς και κορυφαία στελέχη της Ελιάς όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Μπίστης που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κώστα Σημίτη.

Ο Ευ. Βενιζέλος ενημέρωσε το βράδυ χθες το Συντονιστικό της Ελιάς για τα συμπεράσματα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωσε τη σύγκληση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου στα τέλη του Ιουλίου, πριν δηλαδή τις καλοκαιρινές διακοπές. Παρόντες στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παντελής Καψής, ο Γιάννης Τούντας και ο Νίκος Μπίστης. Απών για μία ακόμα φορά ο Ηλίας Μόσιαλος που φαίνεται πως αποστασιοποιείται από το εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα κάλεσε τους επικεφαλής και τα στελέχη της Ελιάς να συμμετάσχουν στη Συνδιάσκεψη για την 3η του Σεπτέμβρη.

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών