Σοφιανός: Ατέλειωτο μπαράζ από πολιτικές «κωλοτούμπες» ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σοφιανός: Ατέλειωτο μπαράζ από πολιτικές «κωλοτούμπες» ΣΥΡΙΖΑ

12:59 | 14/7/14
Στο θέμα της προεκλογικής εκλογής και το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Έχουμε πολύ έγκαιρα αναδείξει στον λαό μας ποια κυβέρνηση χρειάζεται ο λαός και η χώρα. Μια κυβέρνηση που θα συγκρουστεί με την Ε.Ε., μια κυβέρνηση που θα τελειώνει με αυτήν την οικονομία που την κρίση της πληρώνει ο λαός μας, που δεν θα αναγνωρίσει και δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ από αυτό το χρέος, που δεν δημιουργήθηκε για το καλό του λαού.

Μία τέτοια κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέει, με αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ατέλειωτο μπαράζ από πολιτικές “κωλοτούμπες” που έχουν φτάσει τα πράγματα εδώ. Με αυτήν την έννοια καθαρές οι θέσεις, καθαροί οι λογαριασμοί», είπε ο κ. Σοφιανός.

«Σε αυτό το σκηνικό πρέπει να δούμε και το ζήτημα της προεδρικής εκλογής», πρόσθεσε το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

«Εμείς», ανέφερε, «έγκαιρα έχουμε πει ότι δεν θα ψηφίσουμε για πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτόν που θα υποδείξει η συγκυβέρνηση. Το ίδιο θα κάνουμε με την πιθανή πρόταση που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο. Απλά, ο καβγάς είναι για το ποιος θα είναι στη κυβέρνηση».


Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε:


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών