Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Άννα Μαστοράκου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Άννα Μαστοράκου

15:07 | 6/10/14
Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Άννα Μαστοράκου

«Ψήφο εμπιστοσύνης» πήρε χθες το βράδυ η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ιατρικής Ανεξάρτητης Συνεργασίας (ΙΑΣΥ)

Οι χθεσινές εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών χαρακτηρίστηκαν από την αυξημένη προσέλευση των μελών του που περίμεναν στην ουρά για αρκετή ώρα να ψηφίσουν.

Η αυξημένη προσέλευση, μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, οδήγησε στην παράταση της εκλογικής διαδικασίας για περίπου 1 ώρα.

Το άνοιγμα της κάλπης έδειξε ότι η σύμπραξη σε κοινό ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών και της Δημοκρατικής Κίνησης Ιατρών (ανήκε στη ΝΔ), που στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια αλλά συνεργάστηκαν στην ανάδειξη του προεδρείου, βρήκε ανταπόκριση στην πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου.

Ετσι το ψηφοδέλτιο της ΙΑΣΥ πήρε 492 ψήφους και καταλαμβάνει 7 έδρες στο 13μελές ΔΣ του Συλλόγου. Τον ίδιο αριθμό εδρών κατείχαν τα δύο ψηφοδέλτια και στο προηγούμενο ΔΣ. Αριθμός που εξασφαλίζει στην ΙΑΣΥ την αυτοδυναμία.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών