Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ηλείας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ηλείας

15:16 | 22/10/14
Με την ευχή ο προστάτης των Ναυτικών, Άγιος Νικόλαος, πολιούχος του Κατακολου, να τους προστατεύει και να τους οδηγεί «σε απάνεμα λιμάνια μετά από κάθε θαλασσοταραχή», ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ Γερμανός, καλωσόρισε χθες, στα γραφεία της Επισκοπής, το νέο προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Ο Ποιμενάρχης Ηλείας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον πρόεδρο κ Λεωνίδα Βαρουξη και τον αντιπρόεδρο του Λ.Τ. Πύργου κ Σάκη Αντωνόπουλο , ευλογώντας την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων . Συνομιλώντας μαζί τους δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σημαντικό ρόλο του λιμανιού και στις πρωτοβουλίες που πρέπει η νέα διοίκηση του ταμείου να αναλάβει ώστε η περιοχή να ακμάσει για το καλό του τουρισμού στην πατρίδα μας.

Στην σύντομη αυτή συνάντηση τους ,ο Ποιμενάρχης δεχθηκε ευχαρίστως να συνδράμει με ο,τι μέσο του ζητηθεί στην συλλογική -όπως την χαρακτήρισε -προσπάθεια ώστε το λιμάνι Κατακολου να γίνει ένας σύγχρονος τουριστικός προορισμός, για ξένους και Έλληνες τουρίστες .

Μάλιστα οι κ Βαρουξης και Αντωνόπουλος, ζήτησαν την συμβουλή του Δεσπότη μας σε θέματα που άπτονται της παρέμβαση τους με στόχο την επίλυση χρόνιων και δισεπίλυτων ζητημάτων στην περιοχή αρμοδιότητας τους .

Ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πύργου είχε κιόλας την ευκαιρία να αναλύσει τους στόχους τους για τη νέα εποχή στο επίνειο εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι με την ευλογία του Σεβασμιότατου και την διαρκή τους συνεργασία θα ξεπεράσουν κάθε σκόπελο.



Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών