Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Ελλάδα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Ελλάδα

12:18 | 11/12/14

Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Ελλάδα
Στην Αθήνα έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη (15-16 Δεκεμβρίου) ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, όπως ανακοίνωσε με προσωπικό μήνυμα του στο Twitter.

Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και του λαού της καθώς προωθούν μεταρρυθμίσεις για την τόνωση της απασχόλησης και την ανάπτυξη, δηλώνει ο κοινοτικός επίτροπος.

Πριν δύο ημέρες, ο Επίτροπος Οικονομίας είχε σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης για επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτιμώντας πως ο πρωθυπουργός "ξέρει πού πηγαίνει".

Σύμφωνα με το Γάλλο επίτροπο, "οι αγορές είναι πάντα πολύ ευαίσθητες στην πολιτική αβεβαιότητα και όταν βρίσκεσαι σε προεκλογική διαδικασία δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα".

Ακόμη, ο Π. Μοσκοβισί, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup για τεχνική παράταση δύο μηνών στο τρέχον πρόγραμμα της Ελλάδας, είπε πως "είναι μια συνολική διαδικασία που δείχνει την πρόθεσή μας, να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να ισχυροποιήσει την οικονομία της με ανάπτυξη και θέσεις απασχόλησης".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών