Αχαΐα: Ο Ανδρέας Κατσανιώτης κοντά σε όλους τους πολίτες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Ο Ανδρέας Κατσανιώτης κοντά σε όλους τους πολίτες

20:49 | 22/1/15
Αχαΐα: Ο Ανδρέας Κατσανιώτης κοντά σε όλους τους πολίτες

Περιοδείες στην Αχαΐα, επαφές πόρτα με πόρτα, επικοινωνία με τους πολίτες με κάθε τρόπο…

Αυτή είναι η προεκλογική καθημερινότητα του Ανδρέα Κατσανιώτη που όσο περνούν οι μέρες «μεταφράζεται» σταθερά σε μία τάση ολοένα και μεγαλύτερης συσπείρωσης των ψηφοφόρων της ΝΔ γύρω από το πρόσωπο του νέου πολιτικού.

Και ίσως τελικά, να αποδειχτεί και πάλι - όπως συνέβη και στις περιφερειακές εκλογές - ότι ο κ. Κατσανιώτης δεν έλκει μόνο τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και ψηφοφόρους από άλλους χώρους. Σε μία περίοδο όπου όπως όλοι λένε, οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι θα κρίνουν πολλά, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, επαυξάνει τις συμπάθειες που δημιούργησε ως υποψήφιος περιφερειάρχης και «χτυπάει» ευρύτερα από όσο δείχνει ότι μπορεί να «χτυπήσει» η παράταξή του στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Και αυτό είναι κάτι που το κάνει με άνεση, χωρίς να κρύβει την πολιτική του ταυτότητα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε…

Όμως, κατά έναν τρόπο που δεν είναι και τόσο… ανεξήγητος, οι πολίτες της Αχαΐας δεν βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Κατσανιώτη απλά ένα «υποψήφιο της ΝΔ», αλλά έναν νέο πολιτικό με τον οποίο μπορούν να συνομιλήσουν απλά, πρακτικά, επί της ουσίας.

Οι Νεοδημοκράτες από την πλευρά τους, γνωρίζοντας ότι ο Α. Κατσανιώτης πέτυχε στις περιφερειακές εκλογές κάτι που για πολλούς φάνταζε ανέλπιστο, «ακουμπάνε» πάνω του τις ελπίδες για ένα ποσοστό του κόμματος στο νομό, που υπό δύσκολες συνθήκες, μπορεί να μοιάζει εξίσου ανέλπιστο. Και επιπλέον, παρακολουθούν καθημερινά έναν πολιτικό που δείχνει ότι μπορεί να βγάλει την «φωνή» τους πέρα από τα όρια του νομού.

Γι' αυτό, όπως λένε πολλοί, διόλου τυχαία δεν ήταν η κοσμοσυρροή της περασμένης Δευτέρας στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας», όπου πραγματοποίησε συνάντηση με πολίτες…

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών