Μήνυση Νταβλούρου κατά Κατσανιώτη για αποστολή SMS | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μήνυση Νταβλούρου κατά Κατσανιώτη για αποστολή SMS

16:38 | 25/1/15
Μήνυση Νταβλούρου κατά Κατσανιώτη για αποστολή SMS
Σύγκρουση κορυφής έχουμε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα. Όπως έγινε γνωστό αργά το μεσημέρι, μηνυτήρια αναφορά κατά του συνυποψηφίου του Ανδρέα Κατσανιώτη, καταθέτει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τους κανόνες της εκλογικής νομοθεσίας την ημέρα των εκλογών, στέλνοντας μηνύματα SMS για την υποψηφιότητά του.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Νταβλούρος μετέβη το μεσημέρι στον εισαγγελέα μαζί με δικηγόρο του και το απόγευμα θα πάει στην Ασφάλεια Πατρών για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.
Στην δήλωσή του αναφέρει:

Με αφορμή την παράνομη πράξη αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς ψηφοφόρους, ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας,για προώθηση της υποψηφιότητάς του και επηρεασμό του εκλογικού σώματος-από πλευράς του συνυποψήφίου μου Ανδρέα Κατσανιώτη-επιθυμώ να δηλώσω-προς το παρόν-τα εξής: "Ο κόσμος της Ν.Δ μας θέλει όλους μαζϊ.Κάποιοι προκαλούν με τις σπασμωδικές πράξεις τους εσωκομματική γκρίνια και διαμάχη.Σήμερα εγώ ασχολούμαι μόνο με τον δύσκολο αγώνα του κόμματός μου και της υποψηφιότητάς μου. Όσοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα απο τον εκλογικό νόμο εκτίθενται ανεπανόρθωτα ηθικά και παρανομούν. Επιφυλάσσομαι πάντως κάθε νόμιμου δικαιώματός μου υπερασπιζόμενος πάντα το ήθος, τη νομιμότητα και την εντιμότητα, σεβόμενος δε διαχρονικά την αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων".

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών