Ο Θ. Νταβλούρος στην «Π»: Έτσι χάθηκε η εκλογική μάχη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Θ. Νταβλούρος στην «Π»: Έτσι χάθηκε η εκλογική μάχη

12:35 | 28/1/15
Στο γενικότερο δυσμενές πολιτικό κλίμα για την απελθούσα κυβέρνηση αποδίδει ο πρώην βουλευτής, Θανάσης Νταβλούρος, τα αίτια της εκλογικής ήττας της ΝΔ με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της «Π».

Κάνει όμως λόγο για μηχανισμούς και υποστηρικτικές δυνάμεις που χρησιμοποίησαν άλλοι υποψήφιοι για να επιτύχουν τον στόχο τους, ενώ παίρνει σαφείς αποστάσεις από την επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε προεκλογικά η ΝΔ.

Ενα εντυπωσιακό στοιχείο της ατομικής εκλογικής επίδοσης του Θ. Νταβλούρου -παρ' ότι δεν του εξασφάλισε την επανεκλογή του- είναι ότι στις εθνικές εκλογές του 2015 έλαβε 3.805 σταυρούς προτίμησης περισσότερους από αυτές του 2012 (13.285 το '15 έναντι 9.480 το '12).

Ο πρώην βουλευτής τούς ευχαριστεί θερμά. «Η ενίσχυση της εμπιστοσύνης τους, αποτελεί ηθικό φορτίο για μένα το οποίο θα τιμήσω και θα υπηρετήσω, με βάση τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης μας παράταξης» δήλωσε στην «Π» και αφήνει να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στην πολιτική σκηνή της Αχαΐας. «Πολιτεύθηκα με ειλικρίνεια, παραμένοντας πάντα ο εαυτός μου, πιστός στις αρχές και τις ιδέες μου. Θα συνεχίσω να πορεύομαι με τον τρόπο αυτό, όπως η συνείδησή μου επιβάλλει. Εύχομαι σε όλους τους βουλευτές του Νομού μας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους»
.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών