Πάτρα: Σήμερα στο «Δ. Τόφαλος» η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Σήμερα στο «Δ. Τόφαλος» η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

12:00 | 21/1/15
Πάτρα: Σήμερα στο «Δ. Τόφαλος» η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα, το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, αλλά και ζητήματα που αφορούν την Αχαΐα θα αποτελέσουν τον κορμό της ομιλίας που θα κάνει σήμερα το απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο «Δ. Τόφαλος», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 7.00 το απόγευμα. Ως αργά χθες το βράδυ κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ποια ώρα ακριβώς θα φθάσει στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και το ακριβές πρόγραμμά του. Και τούτο επειδή χθες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, για την κεντρική του ομιλία στη Βόρεια Ελλάδα, και ο χρόνος της επιστροφής του θα καθορίσει το πότε θα φθάσει στην πόλη μας.

Ετσι, το πλέον σίγουρο είναι πως θα φθάσει στο αθλητικό κέντρο «Δημήτριος Τόφαλος» το απόγευμα, πριν την έναρξη της ομιλίας του.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν χθες πως ο Αλέξης Τσίπρας ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και δίνει βαρύτητα στην Πάτρα και την Αχαΐα. Είναι γεγονός ότι επισκέπτεται την Πάτρα με όλες τις σημαντικές αφορμές. Εχει και τους λόγους του: Το κόμμα προβλέπει σε μονιμοποίηση της εκτόπισης του ΠΑΣΟΚ από την ηγετική θέση του κεντροαριστερού χώρου.
Η πιο πρόσφατη προεκλογική επίσκεψή του ήταν τον περασμένο Μάιο για τις ευρωεκλογές και υπενθύμιζαν πως το 2012 είχε τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε δύο βουλευτές στην Αχαΐα. Τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστεί και σε τρίτη έδρα, αν όχι και παραπάνω...

Ούτως ή άλλως, η επιλογή του αχανούς «Δ. Τόφαλος» για ομιλία είναι κίνηση που αποπνέει σιγουριά.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών