Αχαΐα: «Δεν έχουν καμία θέση πλέον στο ΠΑΣΟΚ» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: «Δεν έχουν καμία θέση πλέον στο ΠΑΣΟΚ»

09:50 | 5/2/15
Αχαΐα: «Δεν έχουν καμία θέση πλέον στο ΠΑΣΟΚ»
Με βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του κόμματος που ίδρυσε, προκαλώντας ρήγμα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και μεγάλες απώλειες σε επίπεδο Αχαΐας, αλλά και με μηνύματα αισιοδοξίας για αναγέννηση του κόμματος, εξελίχθηκε η πρώτη μετεκλογική αποτίμηση που έκανε χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Στη συζήτηση υπήρξε μια αίσθηση αισιοδοξίας ότι το κόμμα θα αναγεννηθεί εκ νέου, με σύγχρονο και σοσιαλδημοκρατικό λόγο, που θα μπορέσει να εκφράσει και πάλι τους πολίτες στη νέα εποχή, μέσα από το συνέδριο του Μαΐου.

Οπως ήταν επόμενο, αυτό που συζητήθηκε έντονα, ήταν τα αποτελέσματα του κόμματος όχι μόνο τοπικά αλλά και πανελλαδικά, ενώ βολές εξαπολύθηκαν κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την άποψη ότι επρόκειτο για μια μεγάλη προδοσία που προκάλεσε ζημιά στο ΠΑΣΟΚ γι΄ αυτό και τονίστηκε ότι τα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ δεν θα πρέπει να έχουν πλέον καμία θέση μελλοντικά στο κόμμα.

Αναφορικά με τις πρώτες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, αυτό που τονίστηκε ήταν ότι με τον καιρό θα προσεγγίσει στην εθνική διαπραγματευτική θέση του ΠΑΣΟΚ, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν η ΝΔ όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών