Η βροχή δεν πτόησε τους Πατρινούς - Δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η βροχή δεν πτόησε τους Πατρινούς - Δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού

00:48 | 23/2/15
Η βροχή δεν πτόησε τους Πατρινούς - Δείτε φωτογραφίες από την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού

Μπορεί η βροχή να μην σταμάτησε λεπτό καθόλη τη διάρκεια της τετράωρης Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής, αλλά ο καρναβαλικός οίστρος αποδείχτηκε απτόητος πυροδοτώντας το ιλιγγιώδες κέφι και την αυθόρμητη έκρηξη χαράς που πλημμύρισε την οδό Κορίνθου από την οδό Γούναρη έως την οδό Κιλκίς και βέβαια την πλατεία Γεωργίου, την πλατεία του Πατρινού Καρναβαλιού

Οι χιλιάδες καρναβαλιστές με χειμαρρώδη ορμή, ξέφρενο κέφι που ξεχείλιζε, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με την εξωστρέφεια και τον παροξυσμικό καρναβαλικό τους παλμό προσπέρασαν κάθε υποψία κρίσης και αβεβαιότητας μεταδίδοντας σε όλη την Πάτρα και την Ελλάδα, μέσω της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης της ΝΕRIT, μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και χαράς για τη ζωή. ΚκΜεγάλο μέρος της παρέλασης μεταδόθηκε από την NERIT με παρουσιαστές τον Γιώργο Κοντογιάννη και την Πέννυ Μακρή.

Με το τέλος της Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μόλο της Αγ. Νικολάου, όπου στις 9μμ θα ξετυλιχτεί η τελευταία πράξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 με την τελετή λήξης και την καύση του βασιλιά Καρνάβαλου και θα ανανεωθεί το ραντεβού για του χρόνου.





















Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών