Πάτρα: Καρναβαλική παρέλαση... παντός καιρού και παντός κεφιού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Καρναβαλική παρέλαση... παντός καιρού και παντός κεφιού

12:50 | 22/2/15
Πάτρα: Καρναβαλική παρέλαση... παντός καιρού και παντός κεφιού

Η παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού του 2015 ξεκινάει, έχοντας απέναντί της τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά αυτό ως συνήθως δεν αποτελεί εμπόδιο για τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους καραναβαλιστές (τα νούμερα κάνουν λόγο για πάνω από 35.000!) που παρελαύνουν και ξεφαντώνουν αδιάκοπα από χθες στους δρόμους της πόλης

 Στο μεταξύ, αντίθετα με τις προσδοκίες που δημιούργησε η έλευση επισκεπτών, μέσω ΚΤΕΛ, την Παρασκευή, ο κόσμος στην πόλη τελικά δεν είναι και τόσος πολύς. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και ότι το κέφι δεν είναι σε υψηλά επίπεδα!

* Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής ξεκινάει στις 2μμ. και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς. Η Μπάντα του Δήμου στην κορυφή της Κυριακάτικης παρέλασης θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου «Bollywood Festival Colour», Βασιλιάς Καρνάβαλος και άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 (πλαισιωμένο με μεταμφιεσμένους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΠ), «Χορεύοντας με τους κλόουν» και πολλά ακόμη σατιρικά άρματα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΠτΚ»

- Παλιοί Πατρινοί ανοίγουν τα άλμπουμ τους και θυμούνται τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις.
- Οι άνθρωποι που «κρύβονται» πίσω από τη διοργάνωση, τη διοίκηση, την καλλιτεχνική δημιουργία και την προβολή του θεσμού.
- Στιγμιότυπα από τη χθεσινοβραδινή παρέλαση.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών