Θέμα ωρών η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Θέμα ωρών η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας

12:38 | 15/2/15
Θέμα ωρών η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σήμερα, μάλλον αργά το βράδυ, θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας - Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ

Οι πληροφορίες εξακολουθούν να φέρουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ώς τον πιθανότερο υποψήφιο, αν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως το όνομα δεν έχει κλειδώσει ακόμα.

Από τη στιγμή που θα γίνει ανακοίνωση σήμερα η ψηφοφορία για την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι το πρόσωπο που ακούγεται πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας πηγαίνει έως τώρα πίσω τις διαδικασίες καθώς το Μέγαρο Μαξίμου έχει επικεντρώσει το βάρος του στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.

Καλά πληροφορημένες πηγές γνωρίζουν, πάντως πως στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στην Αριστερή Πτέρυγα του κόμματος θα επιθυμούσαν έναν υποψήφιο προερχόμενο από το χώρο της Αριστεράς. Αυτό είναι κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες ειπώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που έγινε στην Κουμουνδούρου την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών