Πάτρα: Ζεσταίνει την πόλη η μεγάλη παρέλαση... των μικρών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Ζεσταίνει την πόλη η μεγάλη παρέλαση... των μικρών

13:00 | 15/2/15

Κοσμοσυρροή στο κέντρο της πόλης, αυτή την ώρα, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των παιδιών, που μάζεψε "τη μισή Πάτρα", είτε σαν συμμετοχή είτε σε ρόλο θεατή

Ο καιρός σεβάστηκε την προσπάθεια των μεγάλων και την αδημονία μικρών και μεγάλων και αποφάσισε να λούσει την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών με τον πιο λαμπρό ήλιο του φετινού χειμώνα.

Υπολογίστηκαν στους 10.000 οι μικροί καρναβαλιστές και οι συνοδοί που πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Είτε με κριση είτε χωρίς, οικογένειες και παιδοπυρήνες έχουν τον τρόπο να πάρουν μέρος σε μια εκδήλωση που έχει κερδίσει την καρδιά της κοινωνίας.

Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών ελίχθηκε από την πλατεία Ομονοίας στην κατεύθυνση Γούναρη - Κορίνθου (κάτω μέρος πλ. Γεωργίου) - Κορίνθου, με κατάληξη και έξοδο από Ερμού και Αγ. Νικολάου. Μετέχουν η Mπαντίνα του Δήμου Πατρέων, οι ξυλοπόδαροι της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, η μασκότ του Καρναβαλιού των Παιδιών, ο Τζίτζικας, τα άρματα του Καρναβαλιού των Παιδιών και οι ομάδες συμμετοχής. Στην παρέλαση φέτος συμμετέχουν πέντε ομάδες εκτός Πατρών και συγκεκριμένα από το Αργος, τα Καλάβρυτα, τη Δύμη, την Κάτω Αχαΐα, το Νυδρί της Λευκάδας και τη Λαμία.

Φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι αρκετά φιλικός και τις επόμενες μέρες, διευκολύνοντας τις εκδηλώσεις που Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, περνάνε στους ώμους των ιδιωτών, με τη μορφή πάρτι και άλλων πρωτοβουλιών.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών