ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει ανάκληση των παραιτήσεων των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει ανάκληση των παραιτήσεων των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

17:59 | 5/2/15
ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει ανάκληση των παραιτήσεων των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Τι ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα περί ανάκλησης των παραιτήσεων των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Ανακοίνωση για το θέμα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Μανώλη Κονδύλη και του διευθύνοντα συμβούλου Πασχάλη Μπουχώρη, εξέδωσε την Πέμπτη (05/02) το υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν να έχουν ανακληθεί οι παραιτήσεις τους.

Να σημειωθεί ότι από τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ είχε ζητήσει να απομακρυνθούν οικειοθελώς η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, λίγες μέρες μετά τις εκλογές.
Σύμφωνα, ωστόσο, με την ανακοίνωση, δεν ανακλήθηκαν οι παραιτήσεις τους αλλά τους ζητήθηκε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να κλείσουν πρώτα κάποιες εκκρεμότητες.

"Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε διάφορα “φορολογικά σενάρια” στα  ΜΜΕ  αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται στο Υπουργείο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Φυσικά, μπορεί κάποιος να βρει ενδιαφέρουσες απόψεις  και ιδέες στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Και συνεχίζει: "Όσο για την περίεργη εκδοχή που κυκλοφόρησε σήμερα στον τύπο  περί ανάκλησης των παραιτήσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, η αλήθεια είναι πως τους ζητήθηκε να παραμένουν στην θέση τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Διάστημα αρκετό ώστε να αντιμετωπιστούν οι εκκρεμότητες που αφορούν κατά κύριο λόγο στις ημερομηνίες κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών, οι οποίες  σήμερα “τρέχουν”.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών