Πάτρα: Έδειρε τον 87χρονο πατέρα του και τον λήστεψε | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Έδειρε τον 87χρονο πατέρα του και τον λήστεψε

08:51 | 9/3/15
Πάτρα: Έδειρε τον 87χρονο πατέρα του και τον λήστεψε

Ασύλληπτη υπόθεση ληστείας αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών - Κλήθηκαν για βοήθεια από έναν ηλικιωμένο, στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος τους δήλωσε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του

Θα επρόκειτο για μια από τις δεκάδες υποθέσεις ληστειών που καταγράφονται ετησίως από άγνωστους εισβολείς σε βάρος ηλικιωμένων. Μόνο που δράστης ήταν ο ίδιος του ο γιος, ηλικίας 41 ετών, που αναζητείται…

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί, με θύμα έναν ηλικιωμένο, ηλικίας 87 ετών. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το θύμα της ληστείας στους αστυνομικούς, στο σπίτι του μπήκε ο γιος του στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου. Προηγήθηκε έντονη λογομαχία και στη συνέχεια ο γιος άρχισε να τον κτυπάει προκειμένου ο πατέρας του να του δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του. Τελικά ο 41χρονος γιος έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας από τον πατέρα του το ποσό των 1.500 ευρώ. και εξαφανίστηκε.

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έκπληκτοι άκουσαν τον ηλικιωμένο να καταγγέλλει ότι τον είχε ληστέψει ο ίδιος του ο γιος. Οταν μάλιστα κλήθηκε ο άνδρας στην Ασφάλεια για κατάθεση, έδωσε πλήρη περιγραφή της επίθεσης, των κινήσεων και των όσων του είπε ο δράστης, μπαίνοντας στο σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε σοβαρά κτυπήματα στο πρόσωπο. Διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν κινδύνευε η υγεία του και στη συνέχεια οδηγήθηκε για κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.

ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ

Μέχρι και χθες οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 41χρονο δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του κινήτρου της ληστείας, μιας και πρόκειται για πρωτόγνωρο περιστατικό.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών