Στρατούλης: Είναι θεμιτό η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στρατούλης: Είναι θεμιτό η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει

13:21 | 9/3/15
Στρατούλης: Είναι θεμιτό η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχολιάζοντας τη συζήτηση, για ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα

Η συζήτηση για ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αν και από το Μέγαρο Μαξίμου έχουν ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο τραπέζι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων τοποθετήθηκε σήμερα για το θέμα στον REAL FM.

"Είναι θεμιτό τα όποια όπλα και εργαλεία η κυβέρνηση να μπορεί να τα χρησιμοποιεί", τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στον REAL FM, ξεκαθαρίζοντας, όμως στη συνέχεια πως "αν κάποια στιγμή γίνουν σκληρές οι διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση μπορεί να σκεφτεί τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, αλλά αυτό δεν είναι προτεραιότητά μας".

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης συμπλήρωσε πως "οι δανειστές της χώρας και θεσμοί έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα πιστωτικής ασφυξίας και μερικές φορές κάποιες δηλώσεις τους θυμίζουν δηλώσεις νεοαποικιακού χαρακτήρα". Μάλιστα πρόσθεσε πως "η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα που έχει η χώρα μας και είναι θεμιτό τα όποια όπλα και εργαλεία να μπορεί να τα χρησιμοποιεί".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών