Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στο Δημαρχείο της Πάτρας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στο Δημαρχείο της Πάτρας

14:18 | 21/4/15
episkepsh-tou-yfypourgou-athlhtismou-stayrou-kontonh-sto-dhmarxeio-ths-patras

O Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος επανέλαβε την ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης των οξυμένων προβλημάτων των αθλητικών υποδομών της πόλης, όπως και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Ζήτησε την ταχύτατη αποκατάσταση και τη συνολική ανάπλαση των χώρων του παλιού κολυμβητηρίου της Αγυιάς και την χρηματοδότηση των εργασιών, ώστε να είναι έτοιμο στη χρήση του λαού και της νεολαίας ως το τέλος Μαΐου, γιατί είναι χώρος ζωτικός για τη λειτουργία της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης στο κάμπινγκ.

Επίσης επανέλαβε στον Υπουργό, ότι το θέμα της τοποθέτησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο των Προσφυγικών, έχει κλείσει με την προηγούμενη κυβέρνηση, από τον Νοέμβρη του 2014, μετά την επίσημη ενημέρωση από τον προηγούμενο Γ.Γ. Γιάννη Ανδριανό, αλλά και από τον πρώην Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Διδασκάλου.

Σ' αυτά τη Δημοτική Αρχή δεν επανέρχεται, τα θεωρεί δεδομένα και ισχύουν στο ακέραιο. Δεν απαιτούμε εξαγγελίες πάλι, αλλά άμεση υλοποίηση της ολοκληρωμένης ανακατασκευής του ιστορικού γηπέδου των Προσφυγικών.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών