Καυστικό σχόλιο Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για το άρθρο Πανούση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καυστικό σχόλιο Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για το άρθρο Πανούση

13:42 | 3/4/15
Καυστικό σχόλιο Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για το άρθρο Πανούση

Τα 'διαδικτυακά αντανακλαστικά' του Άδωνι Γεωργιάδη στο άρθρο - παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού και τα σχόλια της Ραχήλ Μακρή που τον εξόργισαν. Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

Με ένα tweet σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης τη σημερινή παρέμβαση του Γιάννη Πανούση στα Νέα αλλά και την επίθεση της Ραχήλ Μακρή προς αυτόν.

Ο αναπληρωτής υπουργός με άρθρο που δημοσιεύεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" καταγγέλλει όσους πιστεύουν ότι "αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με τη Δημοκρατία" δύο ημέρες μετά την απόφαση για συγχώνευση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της, η Ραχήλ Μακρή σχολίασε το πρωί στον ΑΝΤ1: "Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κατ΄αρχήν και δεν είναι σχολιαστής. Θεωρώ, λοιπόν ότι θα πρέπει να ζητήσει από κάποιους συγγνώμη και είναι, βέβαια, προσωπική μου άποψη αυτή, πολιτική", σημείωσε.

Να είσαι ο Πανούσης, καθηγητής, τ.Βουλευτής, Υπουργός κλπ να γράφεις άρθρο στα ΝΕΑ πρωτοσέλιδο και να στη λέει η...Ραχήλ...μήν σου τύχει..

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών