Ζευγάρι συνελήφθη για παράνομο παρκάρισμα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ζευγάρι συνελήφθη για παράνομο παρκάρισμα

10:33 | 20/4/15
zeugari-synelhf8h-gia-paranomo-parkarisma

Να έχουν ερωτική συνεύρεση στο πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Μιαούλη εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 35χρονη Νιγηριανή και ένας 41χρονος από την Αλβανία, ξημερώματα Σαββάτου

Οι έλεγχοι για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης πορνείας συνεχίζονται με επιτυχία από την Υπηρεσία, μετά την εξάρθρωση κυκλώματος Ρομά, που εξωθούσε 15χρονος να συνευρίσκονται ερωτικά με ηλικιωμένους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αλλοδαπή συμφώνησε με τον 41χρονο να συνευρεθούν ερωτικά στο αυτοκίνητό του, έναντι ποσού 15 ευρώ.

Ο άνδρας οδήγησε τη γυναίκα στους χώρους του πάρκινγκ, που εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε, και προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση.

Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, που εκείνη την ώρα έκαναν περιπολιά στο σημείο και συνελήφθησαν και οι δύο για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις» καθώς οι κινήσεις τους ήταν ορατές. Μάλιστα κατάσχεσαν και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ που είχε πάρει η κοπέλα από τον πελάτη της.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό και άλλες νεαρές αλλοδαπές εξαφανίστηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται κοπέλες από την Αφρική. Είναι μάλλον οφθαλμοφανές ότι η παράνομη πορνεία και η εκμετάλλευση ξένων κοριτσιών από μαστροπούς έχουν λάβει σοβαρές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών