Κόντρα Σκουρλέτη-Μητσοτάκη για τα ένσημα τους και τις Σκουριές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κόντρα Σκουρλέτη-Μητσοτάκη για τα ένσημα τους και τις Σκουριές

20:32 | 14/1/16

Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για τα ένσημα που έχουν κολλήσει τα μέλη της - Απάντηση Πάνου Σκουρλέτη μέσω Twitter - "Καλώ τον κ. Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου από το 1988", έγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την πρώτη του ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ σαν πρόεδρος του κόμματος και προχώρησε σε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το "χειρότερο και τελευταίο κεφάλαιο του λαϊκισμού στη χώρα", και είπε πως με τη ΝΔ η χώρα θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Αναφερόμενος στην αναστολή εργασιών στις Σκουριές Χαλκιδικής τόνισε ότι η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα "ως αριστερό αντίβαρο στη μνημονιακή πολιτική" και χαρακτήρισε υποκριτικό το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, που στέλνει το λάθος μήνυμα στους επενδυτές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι διώχνει τη "μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση" στη χώρα και "θυσιάζει 1500 θέσεις εργασίας", σημειώνοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη επένδυση έγινε "αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις".

"Η αριστερή αυτή κυβέρνηση και ο αριστερός πρωθυπουργός δεν νοιάζεται καθόλου ότι τελικά τη νύφη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ο κ. Σκουρλέτης με τόσο θράσος τους εγκάλεσε για έλλειψη ταξικής συνείδησης επειδή απλά παλεύουν για τις δουλειές τους", είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Αλλά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κολλήσει ένσημα στην πραγματική τους ζωή και δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει η πραγματική οικονομία".

Η τελευταία του φράση προκάλεσε και την οργή του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος έσπευσε να απαντήσει μέσω social media.

"Καλώ τον κ. Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου από το 1988", έγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη :


Το μέρος του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε πάντως ο Θάνος Πλεύρης με δικό του Tweet:


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών