Η απάντηση της ΝΔ για Μπόργιανς: Τσίπρας, ο δρ Τζέκυλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η απάντηση της ΝΔ για Μπόργιανς: Τσίπρας, ο δρ Τζέκυλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής

23:35 | 24/2/16
h-apanthsh-ths-nd-gia-mporgians-tsipras-o-dr-tzekyl-kai-mister-xaint-ths-politikhs

Κύκλοι της Συγγρού κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό ότι από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει την ώρα που η κατάσταση στο προσφυγικό είναι εκτός ελέγχου

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει στο τέλος της ομιλίας του στη Βουλή και αφού είχε μόλις αναγγείλει τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό, το e mail Μπόργιανς εξαπολύοντας νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή στη Συγγρού καθώς λίγο νωρίτερα κατά την τηλεφωνική επικοινώνία Τσίπρα- Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός φέρεται να διαβεβαίωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα κρατούσε χαμηλούς τόνους στη Βουλή, επικεντρώνοντας στην ανάγκη συνεννόησης των πολιτικών αρχηγών εν όψει της Συνόδου ΕΕ- Τουρκίας στις 6 Μαρτίου.

Κύκλοι της ΝΔ σχολίαζαν: “Ο κ.Τσίπρας αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερος των περιστάσεων. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μία ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφάντησης και της λασπολογίας. Και όλα αυτά ενώ μολις σήμερα το πρωι ζητούσε συνεννόηση απο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετωπιση της εκτός έλεγχου κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό - μεταναστευτικό και στην οποία ο ιδιος συνέβαλε με την πολίτικη του. Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και εναν μηνά συνεχείς πρωτοβουλίες εντος και εκτος Ελλάδας για την ενίσχυση της χώρας στο ζητημα του προσφυγικού”.

Οι ίδιες πηγές συνέχιζαν καταγγέλλοντας τη στάση του κ.Τσίπρα: “Από τη μια ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει. Ειναι ο ντοκτορΤζέκιλ και ο μιστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης είναι οτι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεων του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα απο αυτά που ισχυρίστηκε”.

Στο ερώτημα γιατί δεν πήγε ο κ.Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή, οι ίδιες πάντα πηγές σημείωναν: “Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι παρακολούθημα των όσων κάνει ο πρωθυπουργός. Δεν ήταν μια προγραμματισμένη συζήτηση. Την ώρα άλλωστε της συζήτησης είχε συνάντηση με το Νίκο Αναστασιάδη”.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών