Μηνύσεις και αντιπαράθεση εν όψει προ ημερησίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μηνύσεις και αντιπαράθεση εν όψει προ ημερησίας

14:32 | 29/3/16
mhnuseis-kai-antiparathesh-en-opsei-pro-hmerhsias

Ο Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Γεροβασίλη, η οποία επιτέθηκε εκ νέου στη ΝΔ

Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης εν όψει της προ ημερησίας που έχει προγραμματιστεί για τις επτά σήμερα το βράδυ, με αντικείμενο τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως είχε προαναγγείλει όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος τον είχε κατηγορήσει για σχέση με το κύκλωμα εκβιαστών.

"Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα", δήλωσε ο κ.Κουμουτσάκος.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ.Γεροβασίλη αναφέρθηκε στη μήνυση, υποστηρίζοντας ότι προδίδει έλλειψη ψυχραιμίας και είναι κίνηση σε λάθος κατεύθυνση, ενώ δήλωσε: "Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ.Κουμουτσάκο".

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στην προ ημερησίας, επισημαίνοντας ότι διεξάγεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

"Στόχος είναι να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποιοι είναι αυτοί που φοβούνται πραγματικά την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης, και ποιοι είναι αυτοί που μεθόδευσαν στο παρελθόν και επιθυμούν, ακόμα και σήμερα, την συγκάλυψη συγκεκριμένων υποθέσεων", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος δίνοντας μία ιδέα του πως θα κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ.

"Η κυβέρνηση θα επιδιώξει μια συζήτηση επί της ουσίας, χωρίς υπεκφυγές και μικροπολιτικά τεχνάσματα. Ελπίζουμε ότι η στάση της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της ΝΔ, θα είναι ανάλογη", κατέληξε η κ.Γεροβασίλη.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών