Στη Βουλή προεξοφλούν πάντως την παραμονή Μουζάλα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στη Βουλή προεξοφλούν πάντως την παραμονή Μουζάλα

17:43 | 16/3/16
sth-voylh-proeksofloun-pantws-thn-paramonh-moyzala

Το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα για τη Δευτέρα περιλαμβάνει την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε επίκαιρη ερώτηση (φωτό), μετά την πρόβλεψη Βούτση ότι ο Μουζάλας θα παραμείνει

Εάν κρίνει κανείς από τον προγραμματισμό της Βουλής, προεξοφλείται η παραμονή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννη Μουζάλα στη θέση του παρά τη σφοδρή ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση που προκάλεσε η αναφορά του στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Και αυτό καθώς το κοινοβουλευτικό  περιλαμβάνει την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε επίκαιρη ερώτηση.

Η ανακοίνωση του προγράμματος είναι μεν κάτι τυπικό και αναμενόμενο, καθώς αυτή τη στιγμή ο κ.Μουζάλας παραμένει στη θέση του και άρα εφόσον έχει προγραμματιστεί επίκαιρη ερώτηση καλείται να απαντήσει. Όμως το πρόγραμμα ανακοινώθηκε λίγο μετά την πρόβλεψη του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ότι ο αναπληρωτής υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής θα παραμείνει και τή δήλωση του ότι "Κανείς υπουργός δεν είναι υπό προσθεσμία", γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει ποια είναι η διάθεση στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις πιέσεις του κυβερνητικού εταίρου και της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη είχε μεταθέσει τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης- Παρασκευής. Το Μαξίμου θέλει να τρενάρει δηλαδή την όποια συζήτηση για μετά την καθοριστική Σύνοδο, ελπίζοντας μέχρι τότε να έχει εκτονωθεί η κρίση με τον κυβερνητικό εταίρο.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών