Βολές Καμμένου σε Μητσοτάκη για το όνομα της ΠΓΔΜ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βολές Καμμένου σε Μητσοτάκη για το όνομα της ΠΓΔΜ

03:58 | 30/3/16

Καταλόγισε στον πρόεδρο της ΝΔ  ότι αξιοποίησε τον Ν. Γεωργιάδη που είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» το όνομα της Μακεδονίας - Νέα επίθεση σε Βενιζέλο για εξυπηρέτηση της διαπλοκής

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που καυτηρίασε την πρόταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ονομασία της ΠΓΔΜ έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η πρώτη του απόφαση ήταν να αναθέσει τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ στον Νίκο Γεωργιάδη που το 2005 είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» το όνομα της Μακεδονίας.

«Βεβαίως και δεν συμφωνώ με το κείμενο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα των Σκοπίων» είπε ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Μητσοτάκη αλλά ταυτόχρονα τον κατηγόρησε για την απόφασή του να του δώσει ρόλο στη ΝΔ. «Κύριε Μητσοτάκη δεν ξέρετε ότι το 2005 διαγράψαμε από τη ΝΔ τον κ. Γεωργιάδη γιατί τότε απεφάνθη ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι μπούρδα και πρέπει να εκχωρηθεί στους Σκοπιανούς» είπε και υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης διόρισε γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού τον διαγραφέντα Νίκο Γεωργιάδη «ενώ ήξερε την ιστορία της παιδεραστίας».



Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο καταλογίζοντας του σειρά παρεμβάσεων υπέρ της διαπλοκής. Συγκεκριμένα του καταλόγισε μεταξύ άλλων ότι εξυπηρέτησε τους μιντιάρχες με το νόμο για τα κανάλια, τους εφοπλιστές με σειρά φοροαπαλλαγών, ότι θέσπισε ακαταδίωκτο με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ότι αποχαρακτήρισε διατηρητέα κτήρια και ότι ζημίωσε το Δημόσιο με τους χειρισμούς του στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών