Και ο Καμμένος με αναφορά σε νταβατζήδες (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Και ο Καμμένος με αναφορά σε νταβατζήδες (video)

19:41 | 15/4/16
kai-o-kammenos-me-anafora-se-ntavatzhdes

Τόνισε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτήθηκαν με 1,2 δις ευρώ σε 16 χρόνια - Κατήγγειλε ότι στις εκλογές τα κανάλια προέβαλαν νυχθημερόν το Ποτάμι με δωρεάν διαφημίσεις

Την αλησμόνητη φράση του Κώστα Καραμανλή για τους νταβατζήδες επικαλέστηκε μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής διαβεβαιώνοντας ότι η Εξεταστική Επιτροπή που συγκροτεί η Βουλή για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων θα αποκαλύψει πρόσωπα και ονόματα της διαπλοκής.

«Ο ελληνικός λαός θα μάθει τους νταβατζήδες που ήλεγξαν την Ελλάδα στη Μεταπολίτευση» είπε ο κ. Καμμένος διαμηνύοντας ότι η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θα καθαρίσει "την ήρα από το σιτάρι".

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε, μάλιστα, σκληρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνειά τους λέγοντας ότι συνολικά από το 1999 έως το 2015 έλαβαν δάνεια και κρατικές χρηματοδοτήσεις που ξεπερνούν τα 1,2 δις ευρώ. Υποστήριξε, πάντως, ότι οι βουλευτές των δύο κομμάτων δεν έχουν ευθύνη διότι δεν ξέρουν που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα αλλά διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά θα τα φωτίσει η εξεταστική επιτροπή.



Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε όμως και σε καταγγελίες για το κύκλωμα των εκβιαστών-δημοσιογράφων ενώ εξαπέλυσε και ονομαστική επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. «Ο Ευαγγελάτος με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ από το Newsit και το OnAlert γιατί κατέθεσα τον κατάλογο των ονομάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το δικό του όνομα» είπε και συμπλήρωσε: «με βρίζει και η γυναίκα του από μια κοινωνική εκπομπή».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε, όμως, μύδρους και κατά του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη με τον οποίο είχε και έντονη αντιπαράθεση από τα υπουργικά έδρανα. Συγκεκριμένα ειρωνεύτηκε τον ισχυρισμό του κ. Θεοδωράκη ότι έκανε εκλογές μόνο με 100.000 ευρώ. «Και εγώ μπορώ να κάνω εκλογές εάν με διαφημίζουν τα κανάλια από το πρωί μέχρι βράδυ και τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων» είπε και άφησε αιχμές για τις «δωρεάν διαφημίσεις» του Ποταμιού.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών