Καταγγελίες Θεοδωράκη για “παιχνίδια” με hot spot στη Χίο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καταγγελίες Θεοδωράκη για “παιχνίδια” με hot spot στη Χίο

20:57 | 1/4/16

Διερωτήθηκε γιατί πήρε 854.000 ευρώ μια εταιρεία από την Αργυρούπολη - Ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι υπερψηφίζει το νομοσχέδιο για το προσφυγικό

«Οικονομικά παιχνίδια» σε βάρος των προσφύγων κατήγγειλε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το προσφυγικό και διερωτήθηκε γιατί καταβλήθηκαν 854.000 ευρώ για την κατασκευή του κέντρου υποδοχής και φιλιξενίας στη Χίο αφού όλα τα έξοδα τα ανέλαβε το δημόσιο ή τρίτοι.

«Τα 854 χιλιάρικα γιατί δόθηκαν σε εταιρεία στην Αργυρούπολη;» ρώτησε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε «σας περισσεύουν τα λεφτά;» Ο επικεφαλής του Ποταμιού ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία δεν έπρεπε να πάρει αυτά τα χρήματα αφού τα 30 στρέμματα της έκτασης τα έδωσε ο δήμος, τα container του Hot Spot είναι δωρεά των Ελληνικών Πετρελαίων και τις υπόλοιπες εργασίες τις έκανε ο στρατός. «Ένας εργολάβος χωρίς σύμβαση εργασίας και δουλειές χωρίς τιμολόγια» πρόσθεσε επικριτικά ο κ. Θεοδωράκης και χαρακτήρισε «μεγάλο παιχνίδι» την υπόθεση του hot spot.

Παρά τις αντιρρήσεις του για το θέμα τις οικονομικής διαχείρισης ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι στηρίζει το συζητούμενο νομοσχέδιο για το προσφυγικό. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι το Ποτάμι δεν θα υπερψηφίσει ορισμένα άρθρα με τα οποία διαφωνεί.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών