Μέσω Ευρώπης δηλώνει παρών ο Σαμαράς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μέσω Ευρώπης δηλώνει παρών ο Σαμαράς

20:14 | 19/4/16

Με τον αντιπρόεδρο της ΕΕ Κατάινεν συναντήθηκε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα

Με τον αντιπρόεδρο της ΕΕ, υπεύθυνο για θέματα Εργασίας, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας, Γίρκι Κατάινεν, συναντήθηκε χθες βράδυ στο roof garden της Μεγάλης Βρετανίας, ο Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις οκτώ το βράδυ σε θερμό κλίμα και με ατζέντα τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η συζήτηση διήρκεσε δύο περίπου ώρες και αφορούσε και το πακέτο Γιούνκερ, το οποίο ο κ.Σαμαράς είχε αναγάγει σε “σημαία” όσο ήταν ακόμη πρωθυπουργός.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ επιδεικνύει τελευταία έντονη κινητικότητα με ευρωπαϊκές επαφές, παρουσιάζοντας εαυτόν ως ένα φορέα πολιτικής παρέμβασης προς Ευρωπαίους αξιωματούχους, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.. Πρόσφατα είχε συναντηθεί και με τον έτερο αντιπρόεδρο της ΕΕ Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποιος σε συνέντευξη του στο capital.gr είχε υποστηρίξει το αφήγημα Σαμαρά πως η χώρα ήταν έτοιμη για έξοδο από το μνημόνιο στις αρχές του 2015. Είχε επίσης ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ όπου μίλησε στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο (19th Annual Asian Investment Conference), ένα από τα μακροβιότερα και πιο σημαντικά οικονομικά και επενδυτικά φόρουμ Ασίας-Ειρηνικού

Με όλες αυτές τις κινήσεις δηλώνει σαφώς πως εξακολουθεί να είναι παρόν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας μέσω... Ευρώπης και Χονγκ Κονγκ.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών