Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου στο θερινό πρόγραμμα του Harvard στην Ελλάδα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου στο θερινό πρόγραμμα του Harvard στην Ελλάδα

21:32 | 1/4/16
Η μακρόχρονη και ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (ΚΕΣ) του φημισμένου Πανεπιστημίου Harvard συνεχίζεται. Δυο φοιτητές από τη Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών (η κ. Γ. Κανελλοπούλου και ο κ. Αλ. Παπάζογλου) αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το θερινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο και τη Θεσσαλονίκη το διάστημα 27 Ιουνίου - 31 Ιουλίου 2016.

Το πρόγραμμα, που είναι από τα παλαιότερα και πιο πετυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Harvard, συμμετέχουν φοιτητές τόσο από το Πανεπιστήμιο του Harvard όσο και από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Παρακολουθούν καθημερινά σεμινάρια, διεκπεραιώνουν εργασίες με τα πρότυπα που θέτει το Harvard, συμμετέχουν σε εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και στο τέλος παραλαμβάνουν την επίσημη βαθμολογία τους μέσω του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Harvard. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που συμμετέχει σε αυτήν τη συνεργασία. Οι υποτροφίες των δύο φοιτητών της Πάτρας, ύψους 5.000 δολαρίων Η.Π.Α. έκαστη, προσφέρονται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΛΚΕ) και από το ΚΕΣ του Πανεπιστημίου Harvard.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών