Στο Παρίσι την Τετάρτη ο Τσίπρας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στο Παρίσι την Τετάρτη ο Τσίπρας

21:00 | 12/4/16
sto-parisi-thn-tetarth-o-tsipras

Θα έχει συνάντηση με τον Ολάντ, ενώ την Πέμπτη μεταβαίνει στο Στρασβούργο όπου θα έχει συνομιλίες με τον Μάρτιν Σουλτς

Την βεντάλια των ισχυρών συμμαχιών ανοίγει ο πρωθυπουργός ο οποίος την Τετάρτη μεταβαίνει στο Παρίσι για κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά θα μεταβεί στο Στρασβούργο όπου θα έχει συνάντηση με τον Μάρτιν Σουλτς, ενώ και στις δυο συναντήσεις του θα τεθούν όλα τα δεδομένα σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταξίδι του πρωθυπουργου στο Στρασβούργο αλλά και αμέσως μετά στις Βρυξέλλες ήταν προγραμματισμενα. Ο κ.Τσίπρας όμως είχε ζητήσει να δει τον Όλαντ και ο Γάλλος πρόεδρος τον κάλεσε να μεταβεί Τετάρτη στο Παρίσι γιατί την επόμενη έχει και εκείνος προγραμματισμένο ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές οτι η Αθήνα ποντάρει για άλλη μία φορά στη σύμμαχο Γαλλία προκειμένου να κλείσει ή αξιολόγηση πριν το Πασχα.

Σημειώνεται πως η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της Ολομέλειας, όπου θα συζητείτο η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αναβάλλεται για την ερχόμενη Παρασκευή στις 10 το πρωί.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών