Westia: Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση - Το Σάββατο τα εγκαίνια | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Westia: Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση - Το Σάββατο τα εγκαίνια

10:29 | 5/4/16
westia-megalo-endiaferon-gia-thn-ekthesh-to-sabbato-ta-egkainia

Με 151 εκθέτες, σε 7.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου και 15.000 επισκέπτες, επί ένα τριήμερο ο παλμός της Εστίασης και του Τουρισμού θα χτυπά στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας

Το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου ανοίγει τις πύλες της η 1η κλαδική έκθεση Westia 2016, με την συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του χώρου από την Δυτική Ελλάδα και τα νότια Ιόνια Νησιά και με την οργανωτική υποστήριξη και αιγίδα φορέων της Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήριων και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων.

Μέσα σε λίγες μέρες διατέθηκαν όλα τα περίπτερα της έκθεσης ενώ ο χώρος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των εκθεσιακών αναγκών για εκθέτες και επισκέπτες.

Ο Γ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Οργανωτικός φορέας της Westia 2016 είναι ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας και όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Γιώργος Κοτοπούλης «όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε στην έκθεση τόσο περισσότερο δικαιώνεται η επιλογή και η πρωτοβουλία μας. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από κάθε περιοχή της νότιας Ελλάδας και έχουμε λάβει μέριμνα για την καλή εξυπηρέτηση και την κάλυψη όλων των αναγκών των εκθετών μας».

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πάνω από 5100 εργαζόμενους απασχολούν στις επιχειρήσεις τους οι 151 εκθέτες της 1η κλαδικής έκθεσης Westia 2016. Σ' ένα χώρο 7.000 τετραγωνικών μέτρων θα παρουσιαστούν 1.134 brands και 131.146 προϊόντα, σε μια έκθεση που έρχεται να αποτελέσει θεσμό για την εστίαση, την αναψυχή και τον τουριστικό κλάδο στη Δυτική Ελλάδα και στα νότια Ιόνια Νησιά.

Η έκθεση, με οργανωτικό φορέα τον Σύλλογο Καταστημάτων και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, θα μείνει ανοικτή έως το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου, με τους διοργανωτές να υπολογίζουν αριθμό επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 15.000.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών