Η Ραχήλ απειλεί με αγωγές Τσίπρα και Καρανίκα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Η Ραχήλ απειλεί με αγωγές Τσίπρα και Καρανίκα

23:48 | 24/5/16

Αφορμή η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα την οποία χαρακτήριζε “αστείο”, “ρετάλι του τσίρκου” και “ηθικά ξεπλυμένη”

Απάντηση μέσω της δικαστικής οδού αναμένεται να δώσει η Ραχήλ Μακρή μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα.

Η κ. Μακρή μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγραψε στο facebook ο Νίκος Καρανίκας και αρκέστηκε να πει ότι “θα προχωρήσω σε αγωγές κατά του κ. Καρανίκα καθώς και κατά του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί”.

Ο Νίκος Καρανίκας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, εναντίον της κ. Μακρή:
"Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

"Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες", λέει ο λαός και αποφεύγουμε... αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον".

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, ο Ν. Καρανίκας έσβησε την ανάρτηση του την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:



Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών