Λεβέντης: 'Έγκλημα' του Καραμανλή οι πρόωρες εκλογές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Λεβέντης: 'Έγκλημα' του Καραμανλή οι πρόωρες εκλογές

20:07 | 22/5/16
levenths-egklhma-toy-karamanlh-oi-prwres-ekloges

Κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι παρέδωσε ωρολογιακή «βόμβα» στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου

«Έγκλημα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές το 2009 οδηγώντας υποστηρίζοντας ότι αυτή η επιλογή οδήγησε τη χώρα στο Μνημόνιο.

«Το έγκλημα το έκανε ο Κώστας ο Καραμανλής όταν ήρθε ο Σουφλιάς από τις Βρυξέλλες και του είπαν χτυπάν το καμπανάκι από τις Βρυξέλλες» είπε ο κ. Λεβέντης. «Αντί να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για το τι συμβαίνει ο Καραμανλής προχώρησε σε εκλογές για να δραπετεύσει για να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Γιώργο Παπανδρέου. Αυτό είναι αληθινό, αυτό έγινε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε, όμως, έγκλημα το ενδεχόμενο ψήφισης του πολυνομοσχεδίου απόψε από τη Βουλή. «Αν η Βουλή ψηφίσει απόψε το πολυνομοσχέδιο θα έχει εγκληματήσει» είπε ο κ. Λεβέντης εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία του για το περιεχόμενο των ρυθμίσεων.

Επανέλαβε δε το αίτημά του για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης. «Τη χώρα θα τη σηκώσει όρθια μια οικουμενική κυβέρνηση. Η αγωνία μου είναι για τη χώρα. Όχι για να διώξω τον Τσίπρα και να φέρω τον Μητσοτάκη" σημείωσε.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών