Τετάρτη και Πέμπτη στη Βουλή οι “ουρές” των προαπαιτούμενων | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τετάρτη και Πέμπτη στη Βουλή οι “ουρές” των προαπαιτούμενων

17:44 | 31/5/16

Οι διορθώσεις που ζητούν οι δανειστές για την εκταμίευση της δόσης - Θα κατατεθούν ως τροπολογίες - Tην Παρασκευή αρχίζει η συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου στην αρμόδια επιτροπή

Τα εκκρεμή προαπαιτούμενα ή αλλιώς τις "ουρές" των μέτρων που ζητούν οι δανειστές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης θα ψηφίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη η Βουλή.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, οι ρυθμίσεις (αφορούν το ΕΚΑΣ, τα κόκκινα δάνεια κ.α) θα κατατεθούν υπό μορφή τροπολογιών και θα ενσωματωθούν σε νομοθετικές κυρώσεις που συζητούνται στην Ολομέλεια. Ο Πρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι θα υπάρχει αρκετός χρόνος να συζητηθούν οι ρυθμίσεις.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσης να κατατεθεί στη Βουλή και ο νέος αναπτυξιακός νόμος που έχει καταρτίσει το υπουργείο Οικονομίας. Η συζήτηση του νομοσχεδίου, που δεν αποτελεί προαπαιτούμενο, θα αρχίσει στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί με κανονικές διαδικασίας κάτι που σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί πιθανότητα την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών