Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση

17:09 | 7/6/16

Τι υποστήριξαν στην απολογία τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους δυο από τους πρωταγωνιστές της αιματηρής ληστείας σε βάρος  του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Ο 29χρονος αστυνομικός και ο 42χρονος σεσημασμένος ληστής πήραν το δρόμο για τη φυλακή ενώ ο Ιρακινός συγκατηγορούμενος τους ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία.

Ο νεαρός αστυνομικός , σύμφωνα με πληροφορίες , «έδειξε ως εγκέφαλο της επιχείρησης» τον 42χρονο συγκατηγορούμενο του ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος περιορίστηκε στο ρόλο του τσιλιαδόρου.

«Στο σημείο που με αφορά αισθάνομαι ντροπή και είμαι υπόλογος για τον τρόμο και την ταραχή που υπέστησαν και αισθάνομαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Πίστεψα ότι ο συγκατηγορούμενός μου θα κάνει κάποια διάρρηξη και δεν γνώριζα ότι είχε μαζί του το όπλο. Αν γνώριζα κάτι τέτοιο δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι δεν θα συμμετείχα»  φέρεται να είπε ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή ο αστυνομικός.

Ο 42χρονος στην απολογία του παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε ωστόσο ισχυρίστηκε πως το μόνο που ήθελε ήταν τα χρήματα.

«Συμμετείχα , πυροβόλησα αλλά δεν είχα ανθρωποκτόνο δόλο. Ήθελα να πάρω μόνο τα χρήματα. Πυροβόλησα για εκφοβισμό. Σε σχέση με τον πυροβολισμό στο στήθος υπήρξε μια εκπυρσοκρότηση  του όπλου» είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας  μετανιωμένος και ζητώντας  συγγνώμη  για την ταλαιπωρία από το ζευγάρι.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών