Στήσιμο “σκευωρίας με κασέτες” καταγγέλλει ο Παπαγγελόπουλος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στήσιμο “σκευωρίας με κασέτες” καταγγέλλει ο Παπαγγελόπουλος

15:44 | 7/6/16
sthsimo-skeywrias-me-kasetes-kataggellei-o-papaggelopoylos

Δήλωσε ότι η αναφορά σε «βιβλία» δεν παραπέμπει σε «εκατομμύρια» - Απεκάλυψε ότι οι συνομιλίες ήταν γνωστές στις αρχές εδώ και τρία χρόνια και ότι «υπάρχουν και άλλες κασέτες με άλλους»

Την προσπάθεια κάποιων να στήσουν μια νέα σκευωρία με αφορμή τις υποκλαπείσες συνομιλίες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με τον συνεκδότη του Πρώτου Θέματος Τάσο Καραμήτσο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Βλέπω να στήνεται μια άλλη σκευωρία» κατήγγειλε ο κ. Παπαγγελόπουλος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και πρόσθεσε :«εμφανίζονται ξαφνικά κασέτες που εδώ και τρία χρόνια ήταν σε γνώση των αρχών και έχουν αξιολογηθεί». Κάλεσε μάλιστα την ηγεσία της Δικαιοσύνης να ερευνήσει τι έγινε και διέρρευσαν αυτές οι συνομιλίες "με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ότι ένας εκδότης μεταφέρει λεφτά σε εφοπλιστή και να μεταφράζεται αυτό σε "πάμε να κάνουμε παιχνίδι"».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ακόμη ότι η αναφορά σε «βιβλία» δεν σημαίνει ότι οι συνομιλητές αναφέρονταν σε εκατομμύρια. «Αν πάρω τηλέφωνο κάποιον και του πω στείλε μου 5 κιλά λάδι ή 5 κιλά ψάρια μπορεί αυτό να μεταφραστεί σε 5 εκατομμύρια;» διερωτήθηκε. «Βλέπω τώρα ότι τα βιβλία μεταφράζονται σε εκατομμύρια . Δεν πρέπει γίνονται τέτοιες μεταφράσεις» ανέφερε. «θα πρέπει να προασπιστούμε το πολιτικό σύστημα να μην γίνεται μετάφραση λέξεων κατά το δοκούν» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης συνέστησε μάλιστα ψυχραιμία αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες με άλλους που μπορεί να βγουν στη δημοσιότητα από κάποιους. «Φαντάζεστε τι έχει να γίνει τότε;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στους βουλευτές μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών