“Σφαγή” Πολάκη - Μαλέλη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

“Σφαγή” Πολάκη - Μαλέλη

23:14 | 27/10/16

"Μάχη" στο διαδίκτυο με τον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ να χαρακτηρίζει "πεμπτουσία του φασισμού" την τοποθέτηση Πολάκη για την απόφαση του ΣτΕ και τον τελευταίο να κάνει λόγο για "πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών"

Στα χαρακώματα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο αναπληρωτής υπουργός
Υγείας Παύλος Πολάκης με τον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Παππά.

Ο κ. Μαλέλης με ανάρτησή του στο προσωπική του σελίδα στο facebook, σχολίασε ως εξής την τοποθέτηση του κ. Πολάκη: "Διαβάζω τις δηλώσεις Πολάκη. Η πεμπτουσία του φασισμού!" και "Η μεγαλύτερη κακοποίηση της Αριστεράς είναι να δηλώνει ο Πολάκης Αριστερός!".


"Άκου δημοσιογράφε της πεντάρας"

Ακολούθησε η απάντηση του κ. Πολάκη, ο οποίος σε μια μακροσκελή ανάρτησή του, τον χαρακτηρίζει "δημοσιογράφο της πεντάρας" και "πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών".


Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ

"H χυδαία και προσβλητική επίθεση του δήθεν αριστερού υφυπουργού Παύλου Πολάκη στον δημοσιογράφο και μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Σταμάτη Μαλέλη αποτελεί ντροπή.
Η αριστερά δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες άθλιες πρακτικές. Επιτέλους ως πότε ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανέχονται και θα αποδέχονται τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές;", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών