Κρέτσος για liberal.gr και ΝΔ: Ο ένας το «σηκώνει» ο άλλος το «καρφώνει» ντροπή! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κρέτσος για liberal.gr και ΝΔ: Ο ένας το «σηκώνει» ο άλλος το «καρφώνει» ντροπή!

12:45 | 1/11/16
kretsos-gia-liberalgr-kai-nd-o-enas-to-shkwnei-o-allos-to-karfwnei-ntroph

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ΝΔ και την ιστοσελίδα liberal.gr με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «πατώντας» πάνω σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει ταχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη.

Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα;

Συμφωνούμε: Ντροπή!

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδόσει ανακοίνωση για τη “αποκάλυψη” της ιστοσελίδας liberal, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση χρησιμοποίησε ακόμα και τις πρεσβείες για να πλήξει την αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας: "Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού - φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή ΜΜΕ την αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας. Ο πανικός και η κατρακύλα της κυβέρνησης Τσίπρα - Παππά και του κ. Κρέτσου δεν έχουν τέλος. Ντροπή».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών